A rendőrség elhatárolódott a késelőtől

2012.09.21. 14:35
A Készenléti Rendőrség közleményben határolódott el a Gödöllőn késelő rendőrtől, és megköszönte, hogy Magyarország polgárai nem egy felelőtlen ember megmagyarázhatatlan tette alapján ítélik meg szervezetet. A férfit még mindig nem találják.

Még mindig nem találják a Készenléti Rendőrség állományának egyik tagját, akit azzal gyanúsítanak, hogy szerdára virradó éjjel egy gödöllői szórakozóhelyen megkéselt egy férfit.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség a gyanúsított nevét is közölve az alábbi közleményt tette ki a honlapjára:

A Készenléti Rendőrség állománya megdöbbenéssel értesült arról a 2012. szeptember 19-én hajnalban, egy gödöllői szórakozóhelyen elkövetett bűncselekményről, amelynek gyanúsítottja az ott szolgálaton kívül tartózkodó F. István r. főtörzsőrmester. Az állomány okkal bízik abban, hogy a kocsmai verekedés nyolc napon belül gyógyuló sérülést elszenvedő sértettjének egészségi állapota óráról-órára javul.

A Készenléti Rendőrség a leghatározottabban elítél minden törvénysértést és elhatárolódik a jogkövető tevékenységét megkérdőjelező bármely magatartástól. Köszönjük, hogy Magyarország polgárai nem egy felelőtlen ember megmagyarázhatatlan tette alapján ítélik meg szervezetünket.

A jelenlegi adatok szerint a szolgálaton kívüli rendőr egy baráti társasággal szórakozott, amikor összeszólalkozott egy másik társaság tagjával. Ezután elhagyta a helyiséget, később viszont visszatért egy bozótvágó késsel és egy viperával. Ezekkel többször megvágta, illetve megütötte a korábban vele vitába keveredő embert, majd elmenekült. A könnyű sérüléseket szenvedett sértettet egyébként kórházba szállították, majd ellátása után kiengedték.

A rendőrség az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsított férfit nagy erőkkel keresi. Egyelőre nem találták meg, pedig helikoptert és kutyákat is bevetettek, és keresték már a gödöllői lakásán, az ismerősei és barátai körében, illetve szinte mindenhol, ahol elvileg lehetne.

A nyomozók bíznak abban, hogy hamarosan előkerül, mivel a szabadsága leteltével, szeptember 25-én kellene jelentkeznie a munkahelyén.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport