Megvan a megszurkált örömlány támadója

2012.09.23. 15:29 Módosítva: 2012.09.23. 15:30

A 44-es főút Kecskeméthez közel eső szakaszán lévő erdőben ismeretlen elkövető 2012. augusztus 29-én egy autóban több késszúrással megsebesített egy prostituáltat, akinek az életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

A police.hu-ra kitett közlemény szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztály nyomozói a Bács Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársainak közreműködésével pénteken Szolnok külterületén elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható É. Józsefet. A 33 éves férfi a terhére rótt emberölés kísérlete bűntett elkövetését elismerte, az iroda kezdeményezte az előzetes letartoztatását.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztálya most azt vizsgálja, van-e köze É. Józsefnek a prostituáltak sérelmére a közelmúltban Kelet-Magyarországon elkövetett életellenes bűncselekményekhez. A térségben ugyanis 2008-tól négy örömlány lett emberölés áldozata, egy prostituáltat eltűntként tart nyilván a rendőrség, így a sorozatgyilkosság lehetősége teljes bizonyossággal nem zárható ki.