Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vargha Tamás lesz a HM új államtitkára

2012.10.08. 21:18
Az origo információi szerint Vargha Tamás fideszes országgyűlési képviselő lesz Simicskó István utódja a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkári posztján.

Az MTI megkeresésére a HM sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a portálon hétfőn megjelent hírt.

Vargha Tamás az MTI érdeklődésére hétfő este azt mondta: olvasta a róla szóló híreket, de az azokban található értesüléseket nem tudja megerősíteni.

Simicskó Istvánt, aki 2010 óta töltötte be ezt a posztot, Áder János köztársasági elnök hétfői hatállyal nevezte ki Czene Attila helyére az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkárává.

Az origo információi szerinti leendő honvédelmi államtitkár, Vargha Tamás 2010-ben került be a parlamentbe, korábban Székesfehérváron volt önkormányzati képviselő; 2010 óta a Fejér Megyei Önkormányzatnak is elnöke. A parlament honlapján olvasható életrajza szerint angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanárként végzett az ELTE Bölcsészettudományi Karán - írta az origo.