Árpád
-2 °C
4 °C

Orbán nem állhatja a pocakos tábornokokat

2012.10.09. 10:08
Bekapcsolva felejtették Orbán Viktor mikrofonját a Kossuth téren. A miniszterelnök a Parlament előtt tartott katonai díszszemlén nagyon elégedett volt a felvonultatott állománnyal, különösen azért, mert nincs köztük kövér. Az Atv felvette a miniszterelnök és a parancsnok diskurzusát.

Orbán Viktor is részt vett október 6-án az állami gyásznap alkalmából rendezett Kossuth téri megemlékezésen. A miniszterelnököt a díszszemle előtt katonai vezetők igazították el, hogy a vörös szőnyegen merre vonulnak majd el a felállított egységek előtt.

Orbán Viktor mikrofonja azonban az eligazítás alatt, és a díszszemle közben is bekapcsolva maradt. Az Atv kamerája így rögzíthette, milyen elégedett véleményt fogalmazott meg a miniszterelnök a díszegység tagjairól, miután ellépett a katonák előtt.

Orbán többször elismételte, hogy a katonák nagyon jól néztek ki. „Nincs köztük kövér, az a halálom ... pocakos tábornokok ... jól néztek ki nagyon” – mondta a miniszterelnök az őt kísérő parancsnoknak, aki hasonló véleményen volt, mint a miniszterelnök. Szerinte már nem jellemző, az Orbán által említett külső.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?