Győzikére letöltendő börtönt kért az ügyész

2012.10.15. 17:09 Módosítva: 2012.10.15. 17:48

Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész a 22,2 milliós adócsalással vádolt Gáspár Győzőre és feleségére, Bea asszonyra is - értesült a Blikk. Az adócsalási ügyben ez hatalmas fordulatot jelent. Akár 12 évre is lecsukhatják őket, ha a bíróság bizonyítottnak találja a vádat. A periratokban szereplő adócsalás büntetési tétele ugyanis 2-12 év közötti börtönbüntetés is lehet.

Az ügyész a hétfői tárgyaláson azok után kérte a szigorú ítéletet, hogy az ügy harmadrendű vádlottja vallomást tett. Hiába próbálta kimenteni a házaspárt, a jelek szerint nem hatotta meg a vád képviselőjét. Ítélet azonban ma még nem valószínű. A showman és felesége, Bea ellen azért indult a per, mert képtelenek voltak választ adni a hatóságoknak arra a kérdésre, hogy hol van az az RTL Klubtól saját showműsoruk után kapott 81 millió forint, ami után a vád szerint nem fizettek adót.

A periratok szerint kétévnyi gázsi után nem teljesítették kötelezettségüket az állam felé, de az a mai napig rejtély, hogy hová tűnt a pénz. Mert a 81 milliós összeg sem az ügy harmadrendű vádlottja, B. Attila vezette menedzsercég, sem Gáspárék bevallásában nem köszönt vissza - írja a Blikk.