Kocsiban szurkálta össze egymást a házaspár

2012.10.22. 10:26

Vasárnap kora délután egy 55 éves férfi és 49 éves felesége összeszólalkozott Dunaújvárosban, a Magyar úton lévő étterem előtti parkolóban Suzuki Swift gépkocsijukban. A kettejük közötti vita odáig fajult, hogy dulakodni kezdtek, majd a gépjárműben lévő különféle szúró és vágó eszközökkel ütötték és támadták egymást - olvasható a Fejér Megyei Rendőrfő-kapitányság oldalán.

Erre figyeltek fel a járókelők, majd a nő segítségére siettek, és értesítették a rendőrséget. Eközben azonban a férfi beszaladt az étterembe, és ott egy befőttesüveget vett magához, amit összetört, majd a szilánkdarabokkal szintén sérüléseket okozott feleségének.

Az asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett a nyakán és az arcán, őt a mentők a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították. A férjet – aki könnyebben sérült meg - a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.