Élve temették el Szita Bencét

2012.11.09. 11:53 Módosítva: 2012.11.09. 11:53

Élve temették el a múlt hétfőn meggyilkolt Szita Bencét a tettesek, erősítette meg a család egyik tagja a Kaposvári Újságnak az orvosi körökből származó információt. A portálra péntek délelőtt felkerült hír szerint boncoláskor a máj állapotából következtettek arra az orvosok, hogy a 11 éves felsőmocsoládi kisfiút élve temették el.

Az internetes újság családtagtól származó információi szerint "Bencét valóban olyan brutálisan megkínozták a gyilkosai, mielőtt élve eltemették, hogy annak részleteit kegyeleti okokból nem szabad nyilvánosságra hozni".

A portál értesülését a rendőrségen nem kívánták sem cáfolni, sem megerősíteni. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya annyit közölt, hogy "Piros Attila rendőrkapitány utasítására, külön kérésére semmiféle információt a nyomozás végéig nem ad. Akkor pedig majd közleményben tájékoztatják a sajtó útján a közvéleményt."

A brutális gyilkosság elkövetésével a rendőrség P. Erikát, a fiú nevelőanyját, és két kaposvári hajléktalant, K. Józsefet és B. Józsefet gyanúsítja. A gyilkosságban való részvételt mindhárman elismerték a kihallgatások során - írta a Kaposvári Újság.hu.