Nevelőapjára is rátámadt az anyagyilkos

2012.11.13. 13:23 Módosítva: 2012.11.13. 13:24

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) indítványozza az anyja megölésével gyanúsított 25 éves pesterzsébeti férfi előzetes letartóztatását – közölte Szigeti József bűnügyi főosztályvezető.

A rendőrséget vasárnap este egy XX. kerületi, Dobos utcai késeléshez riasztották, ám a helyszínelés során egy szemeteszsákba rejtett női holttestet is találtak. Kiderült, hogy a hazatérő nevelőapját késsel megtámadó férfi nem sokkal korábban, egy heves vita után megölte az anyját.

Az igazságügyi szakértő megállapítása szerint a halál oka fulladás volt, ez pedig arra utalhat, hogy az 51 éves asszony nem is a fejére mért ütéstől, hanem a rá húzott nylonzsák miatt veszthette életét.

H. L. Sz. előbb tagadott, majd beismerő vallomást tett. Ebből az derült ki, hogy a családtagok – akiknek közös üzleteik voltak például a Váci utcában – kapcsolata megromlott egymással, és a férfi az egyik ilyen vita után hátulról egy kerékanyakulccsal fejbe vágta az anyját.

A gyilkosság után a férfi a ház udvarán egy konyhakéssel várta a hazatérő, magyar-török állampolgárságú nevelőapját, akire rátámadt és megszúrta. A 40 éves E. Artúrnak azonban a dulakodás közben sikerült az utcára menekülnie, így végül egy járókelő riasztotta a rendőrséget.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport