16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05. ÉLŐ
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

11 év a kecskeméti fojtogatónak

2012.11.14. 10:31

Jogerősen 11 év börtönre ítélte a kecskeméti törvényszék azt a kerekegyházi férfit, aki tavaly szeptember 11-én fojtotta meg élettársát. A férfi a gyilkosság után megpróbálta feldarabolni áldozatát.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2002-ben ismerkedtek meg és létesítettek élettársi kapcsolatot. 2011-re kapcsolatuk tönkrement. A rendszeres orvosi kezelésre és gyógyszerek szedésére szoruló sértett egyre többet ivott, a közeli kocsmában idegen férfiak társaságában szórakozott, gyakran az éjszakát is lakásától távol töltötte.

2011. szeptember 11-én délelőtt a sértett enyhén ittas állapotban érkezett haza, miután az éjszakát egy férfi ismerősénél töltötte. Vita robbant ki, majd a vádlott az előtérben megivott egy pohár bort és eldöntötte, hogy most viszi véghez korábbi tervét és megfojtja a sértettet. A szobaajtón belépve hátulról két kézzel megragadta a nő nyakát és addig szorította nagy erővel, amíg a nő a földre nem hanyatlott.

A holttestet a szobában hagyta, majd délután elkezdte feldarabolni. De nem boldogult, ezért abbahagyta. Végül másnap reggel felhívta a rendőrséget és bejelentette a gyilkosságot.

A vádlott a bíróságok elismerte, hogy a "megaláztatások hatására" megölte élettársát. Indítékként arra hivatkozott, hogy kollégái elmondása szerint a nő "fűvel-fával megcsalja és a fél falu rajta röhög". Azt tagadta, hogy előre kitervelet volna a gyilkosságot, ez utóbbi vádat a bíróság is elvetette.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport