Kampány indult Bajnai ellen

2012.11.18. 18:00 Módosítva: 2012.11.18. 18:01

A Haza és Haladás Egyesület alelnöke szerint a kormánypártok állnak a Civil Összefogás Fórum (CÖF) akciója mögött, amely - mint fogalmazott - egy nagyszabású lejárató kampány Bajnai Gordon volt miniszterelnök ellen, és amelyet közpénzből finanszíroznak. Az Orbán-kormány melletti békemeneteket is szervező Csizmadia László, a CÖF szóvivője november 8-án közölte, hogy emlékeztető kampányt indítanak a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a hozzá csatlakozó civil szervezetek, amely a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon vezette korábbi kormányok negatív döntéseire kívánják felhívni az emberek figyelmét.

Szigetvári Viktor, a Bajnai Gordon volt kormányfő vezette egyesület alelnöke közleményében azt írta, két hét sem telt el a CÖF bejelentése óta, amely szerint "néhány száz forintos adományokat várnak, hogy nagyszabású lejárató kampányt indíthassanak" Bajnai Gordon ellen, a hétvégén máris megkezdődött a köztéri kampány. A CÖF ezek szerint nemcsak a világ leggazdagabb, hanem egyben leggyorsabb civil szervezete is: más, "halandó megrendelőnek" ugyanis lényegesen több idő kell ahhoz, hogy összegyűjtse a köztéri kampányhoz szükséges pénzt, megrendelje a felületeket, és le is gyártsa a kreatív anyagokat - vélekedett közleményében Szigetvári Viktor.

Megítélése szerint az akció mögött a kormánypártok állnak, a hirdetések költségeit pedig adóforintjaikkal - akaratuk ellenére - olyan emberek is finanszírozzák, "akik mindennapi vesztesei az Orbán-rezsimnek". A Haza és Haladás Egyesület alelnöke a kampányt politikai hátsószándékból elkövetett karaktergyilkossági kísérletnek minősítette. BKV-buszokon láthatók a CÖF Bajnai Gordont lejárató plakátjai - írta a Vasárnapi Hírek. A hirdetésen a békemenet honlapjának címe is látszik.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek