László
19 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bombariadók bénítják a MOM Parkot

2012.11.20. 12:56 Módosítva: 2012.11.20. 15:27

Megdőlt a napi rekord: harmadik alkalommal is bombariadót fújtak a budapesti MOM Park bevásárlóközpontban ma délután – tudtuk meg az egyik üzlet eladójától.

A tűzszerészek először fél tíz körül jártak a helyszínen, utána elmentek, de rövidesen újabb riasztást kaptak. Majd délután harmadszorra is ugraszották őket. A helyszínt jelenleg is vizsgálják. A plázából kiküldték a vásárlókat, biztonsági okokból minden üzletben egy embernek kell maradnia.

Az épületben található egyik iroda vezetője szerint a MOM Parkban rendszeresek a hasonló esetek, a bombariadók különösen a kereskedelmi szempontból kiemelt karácsonyi időszakban szaporodnak meg. Ez a gyakorlat már a korábbi szezonokból is ismert, „a mostani eset azonban a korábbi éveken túltesz, tegnap is két riadó volt, és ma is már a második tart” – írta olvasónk délelőtt. Azóta még eggyel szaporodott a bombariadók száma, ezért a mai nap mindenképp rekordnak számít.

A rendőrség megerősítette információinkat, az épület átvizsgálása kora délután is tartott.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!