Sára, Márió
-4 °C
4 °C

Két teherautó és egy személyautó ütközött a 71-es főúton

2012.11.27. 20:47

Két ember súlyos, négy pedig könnyebb sérülést szenvedett a 71-es főúton Fenékpusztánál, amikor két teherautó és egy személygépkocsi összeütközött. A műszaki mentés és az útlezárás az éjszakai órákig tart.

A személyautót vezető 67 éves nő - aki két idős asszonnyal ült a járműben - egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol gépkocsijával frontálisan ütközött egy tőzeget szállító nyerges vontatóval. A teherjármű igyekezett kitérni, de felborult, miközben egy, a személyautó mögött érkező hűtőautó is belehajtott.

A karambolban a személyautó egyik utasa, valamint a hűtőkamion sofőrje sérült meg súlyosan. Könnyebb sérülésekkel látták el a személygépkocsit vezető asszonyt és másik utasát, valamint a nyerges vontató sofőrjét és kísérőjét.

A balesetben tőzegszállító rakománya az úttestre szóródott. A helyszínelés, valamint az ütközés során megsérült járművek műszaki mentése miatt a 71-es főutat már délután teljes szélességében lezárták. A munkálatok várhatóan az éjszakai órákban is tartanak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport