Hárman meghaltak, sokan megsérültek a reggeli balesetekben

2012.12.06. 08:41 Módosítva: 2012.12.06. 10:11
Rövid idő alatt több súlyos baleset történt az utakon. Sokfelé télies útviszonyok nehezítik a közlekedést.

Több autó összeütközött szerda este a sűrű ködben a 4-es főút vecsési elkerülő szakaszán. Később egy jármű a kiérkező mentőautóba is belerohant. A balesetben hárman sérültek meg, köztük egy gyerek.

A Komárom-Esztergom megyei Bakonybánkon felborult egy kisteherautó. Egy ember meghalt, négyen megsérültek. Teljes útzár van, a forgalmat a közeli földútra terelték.

A Vas megyei Bük és Csepreg között életét vesztette egy autó vezetője, amikor kamionnal karambolozott. A teherautó sofőrje nem sérült meg. Itt is útzár mellett helyszínelnek.

A Somogy megyei Mernyénél egy ember meghalt, hatan megsérültek, amikor két autó ütközött, egy harmadik árokba csúszott, és a mentésre siető tűzoltóautó is felborult a 67-es főúton. A főút 54-es és 55-ös kilométere között jégpáncél borítja az aszfaltot. Két tűzoltó is könnyebben megsérült. Ez a baleset reggel hét óra körül történt.

A 46-os főúton Törökszentmiklós és Mezőtúr között a 8-as kilométernél két mikrobusz karambolozott. A főutat lezárták, a forgalom áll, írja az Útinform. Ketten súlyosan, öten könnyebben megsérültek.

Jászkisér és Jászladány között súlyosan megsérült egy mentőápoló és egy mentőautó-vezető, amikor egy árokba csúszott kisteherautón próbáltak segíteni, és beléjük hajtott egy tehergépkocsi. A mentőautóban egy beteg is volt, neki nem lett baja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport