Kamion csúszott árokba az M7-esen

2012.12.08. 11:19
A kamionok nagy része tükörsima gumival indul útnak, ezért gyakran elakadnak az utakon.

A havazás és a csúszós utak miatt az M7-es autópályán egy kamion, az M70-es autóúton pedig egy tehergépkocsi hajtott árokba Zala megyében. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Az M7-es autópályán egy szőnyegszállító kamion hajtott az árokba. A műszaki mentés idejére a Budapest felé haladó szakaszon, Becsehely térségében, félpályás útlezárást rendeltek el. Az M70-es autóúton, Csörnyefölde környékén, a 15-ös kilométerszelvénynél egy tehergépkocsi hajtott az árokba. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben.

A közútkezelő megyei igazgatóságának ügyeletese elmondta; a zalai közutakon több mint negyven munkagép dolgozik. A megyében minden út járható, de az utak havasak, latyakosak, ezért csak nehezen lehet közlekedni.

Az ügyeletes hozzátette; a legnagyobb problémát a kamionok okozzák a közlekedésben, mert nagyrészük "tükörsima" gumival indul útnak, ezért gyakran elakadnak az utakon. Szombaton a délelőtti órákban kilenc elakadt kamiont kellett menteni Bak térségében, a 75-ös úton.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport