Olyan meleg van, hogy bezár a sípálya

2012.12.24. 19:43

Karácsonykor bezár az eplényi síaréna a sípályák állapotának megőrzése érdekében. Hétfőn ugyan a pályákat 50-55 centiméter hó borította, sokan el is látogattak az eplényi sícentrumba. Tekintettel azonban az ünnepekre ígért meleg időjárásra, karácsony mindkét napján zárva lesz a síaréna, mert szeretnék a pályákat a lehető legjobb állapotban megőrizni, hogy a karácsonyi pihenő után is lehessen rajtuk siklani.

Csütörtöktől vasárnapig mindennap reggel kilenctől este kilencig várja a síelőket az eplényi síaréna. Üzemelni fog a Szent Sólyom négyüléses felvonó, és több pályát hóágyúznak is.

A jelenlegi hóréteg vastag, így minden bizonnyal elég hó marad belőle a karácsonyi melegek után is ahhoz, hogy kiválóan lehessen síelni a pályákon.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás