Gáncsolás után rabolták ki az idős asszonyt

2012.12.29. 10:34

Péntek délután Budaörsön, a Szivárvány utcában három férfi rátámadt egy 64 éves budaörsi asszonyra. A sértettet a három elkövető elgáncsolta, ezt követően válltáskáját kezéből kitépték és gyalogosan távoztak. Bejelentést követően a budaörsi kapitányság nyomkövető kutyával érkező rendőrei kezdék meg az elkövetők felkutatását - írja honlapján a Pest Megyek Rendőr-főkapitányság.

Fél órával később Budaörs területén található buszvégállomásról újabb rablásról érkezett bejelentés. A sértett a korábbi csoportos rablás elkövetőinek személyleírását adta meg. A bejelentőt az ismeretlen elkövetők ököllel arcon ütötték és elrabolták a válltáskáját. Végül a nyomozásba bekapcsolódó biatorbágyi körzeti megbízott 16 óra 35 perckor Budaörs területén a megadott személyleírás alapján elfogta a csoportosan elkövetett rablás egyik gyanúsítottját, H. Dávid dabasi lakost.

A további információgyűjtés után a rendőrök budaörsi lakcímén elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható másik két elkövetőt, A. Jánost és A. Sándort.  Kihallgatásukat követően a gyanúsítottakat a nyomozók őrizetbe vették és előzetes letartóztatásba helyezésüket kezdeményezték. A három fővel szemben megindított büntetőeljárást a Budaörs Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tovább folytatja.