no

Egy csecsemő is meghalt a karcagi balesetben

MTI/Index
2013.01.06. 08:41

Öt ember halt meg abban a balesetben, amely vasárnap reggel történt a 4-es számú főút 164-es kilométerszelvényében, Karcagnál - olvasható a rendőrség honlapján.

Az első hírek négy halottól, és egy súlyosan sérült csecsemőról szóltak. A debreceni Kenézy Kórház délután azonban azt közölte, hogy a kórházban meghalt a balesetben megsérült csecsemő.

Szentgyörgyi János, a kórház szóvivője az MTI-nek azt mondta: a körülbelül hat hónapos fiút mentőhelikopter szállította a kórházba, már akkor tudható volt, hogy súlyos agyi sérülései vannak.
A koponyája több helyen is eltört, az agytörzs "szinte megsemmisült". Az orvosok csaknem három órán át küzdöttek a fiú életéért, de meghalt - mondta.

Egy francia rendszámú terepjáró Debrecen irányába haladt, amikor eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő magyar rendszámú személyautóval.

A vétlen járműben utazó öt utas, négy felnőtt és egy kisfiú meghalt. Az MTI szerint, egy a Hargita megyei Csíkszentgyörgyről származó, évek óta Magyarországon élő testvérpár, valamint egyikük felesége és gyermeke utazott az autóban, amit egy székelyföldi szomszédjuk vezetett. A négy felnőtt közül ketten román állampolgárok, a másik két áldozat román-magyar kettős állampolgár volt.

A rendőrség szerint a terepjáróban utazó három ember közül a vezető egy 24 éves moldáv állampolgár volt, a balesetben egyikük sem sérült meg. A terepjárót vezető férfit a rendőrség bilincsben vitte kihallgatásra.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelem szóvivője vasárnap délután közölte, hogy feloldották az útzárat a baleset helyszínén.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport