no

Elhagyta a kórházat a szigethalmi késelés sérültje

2013.01.10. 21:02

A szigethalmi késelés során súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett sportolót, a Sziget SC birkózóját csütörtökön kiengedték a fővárosi Merényi Gusztáv Kórházból - erősítette meg a TV2 Tények információját a szigetszentmiklósi sportklub elnöke az MTI-nek.

Prunner József elmondta, hogy a szilveszteri támadás óta folyamatosan tartja a kapcsolatot a 19 éves birkózó családjával. Legutóbb arról tájékoztatták őt, hogy a sportoló állapota az elmúlt napokban rohamosan javult, ezért hagyhatta el a kórházat. Mivel a birkózó mája, vastag- és vékonybele is sérült, a teljes gyógyuláshoz még idő és nyugalom kell - tette hozzá.

A klubelnök úgy tudja, hogy az orvosok nem javasolják a versenysportot a fiatalembernek, ő maga azonban bízik benne, hogy a birkózást valamilyen szinten folytatni tudja majd.

A támadás másik sérültje, az MTK a 17 éves ökölvívója már szombaton elhagyhatta a kórházat.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a két fiatalt január elsején hajnalban egy szigethalmi szórakozóhelyen késelték meg. Az egyik támadót, a 17 éves J. János helyi lakost azóta előzetes letartóztatásba helyezték, ellene emberölés kísérlete miatt folyik eljárás. A másik elkövető vagy elkövetők személye még nem tisztázott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport