Nem tudták még azonosítani a megölt nőt

2013.01.25. 10:24

Egyelőre nem tudták azonosítani a rendőrök azt az asszonyt, akit csütörtök délután öltek meg Nagykanizsán - közölte az MTI-vel a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Éjszaka elvégezték a feltehetően 45 és 50 év közötti asszony holttestének boncolását. A rendőrség részleteket nem mondott a gyilkosság körülményeiről, csupán annyit közöltek, hogy az áldozat több súlyos sérülést is elszenvedett. Szemtanúk szerint egy férfival ment be az épületbe, és nagy valószínűséggel nem hajléktalanról van szó.

A megyei kapitányság szóvivője csütörtök este, a nagykanizsai gyilkosság helyszínén számolt be arról: az épülethez délután macskát etetni érkeztek emberek, akik hörgést hallottak az épületből. Értesítették a mentőket és a rendőrséget, a hatóságok azonban már csak a nő halálának beálltát tudták megállapítani. Az áldozatnál nem találtak iratokat.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta: a gyilkosság a Teleki utca legelső házában, egy forgalmas helyen lévő, de elhanyagolt földszintes épületben történt. Az utcáról nem lehet belátni az udvarra, mert a kerítést nádfonat takarja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport