Megkéseltek egy taxist az Örsön

2013.02.06. 14:07 Módosítva: 2013.02.06. 17:08
A taxitársaság szerint a megtámadott sofőr nem tudta elérni a rendőröket, a 112-es segélyhívón a mentősökhöz akarták irányítani a segélykérést.

Megkéseltek és kiraboltak kedd este egy taxisofőrt a budapesti Örs vezér terén egy taxidroszton. A rendőrség szerint egy 25-30 év körüli férfi szállt be az autóba, és követelte a taxistól az értékeit. Miután ezt a sofőr megtagadta, a rabló a kezén és a combján összevagdosta a sofőrt, majd elvette a pénztárcáját, tönkretette a rádióját és az aluljárók felé futva elmenekült. A taxis nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Uhlár Ottó, a Taxi 2000 ügyvezetője szerint sofőrjük este hét után néhány perccel telefonon értesítette a diszpécserszolgálatukat, miután a rendőrséget hiába hívta. A diszpécserszolgálat ezután a 112-es segélyhívón próbálta riasztani a rendőröket, de a segélyhívó a mentőkhöz akarta irányítani őket.

A sérült sofőrt kollégái látták el, ők a belső rádióforgalmazásban értesültek az esetről. Az erősen vérző férfi combját vontatókötéllel szorították el. A mentők 20-25 perccel később érkeztek csak a helyszínre.

A rendőrség kéri, hogy akinek érdemi információja van a bűncselekménnyel kapcsolatban, az tegyen bejelentést a telefontanú zöld számán.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport