Bajnai politikustársakat keres

2013.02.17. 10:15 Módosítva: 2013.02.17. 10:16

Az Együtt 2014 Választói Mozgalom – alkalmazkodva a választási jogszabályokhoz – párttá alakul. Az új párt tavaszi kampányban azt szeretné elérni, hogy "az egész országra kiterjedően megtalálja szimpatizánsait és aktivistáit, akik készek időt és energiát áldozni a korszakváltás ügyének. Természetesen, a hamarosan megalakuló párt leendő tagjait és jelöltjeit is keresi" - közölte a Haza és Haladás.

A kampányban Bajnai Gordon rövid személyes üzenetben, telefonon kéri a változást akarók segítségét – egyelőre csak egy gombnyomásnyit; hamarosan elérhetővé válik egy internetes űrlap, ezen az állampolgárok kapcsolatba kerülhetnek az Együtt 2014-gyel; mobil applikáció is készül, melyen a legkényelmesebben tájékozódhatnak majd az érdeklődők; természetesen facebookon, elektronikus levélben és az utcákon is folyik majd a munka annak érdekében, hogy a remény üzenete további egymillió emberhez jusson el.

"Az Együtt 2014 nem készít Kubatov-listákat – kizárólag olyan adatokat tart majd nyilván, melyekre engedélyt kap, az adatvédelmi szabályok maximális tiszteletben tartásával, az illetékes hatósággal folyamatos szakmai együttműködést fenntartva. A korszakváltásnak e téren is le kell zajlania."