Bevarrta felesége száját egy budapesti férfi

2013.02.24. 14:12

Súlyosan bántalmazta feleségét egy 27 éves budapesti férfi. A bántalmazás során a férfi az asszony száját is összevarrta. A Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján megjelent közlemény szerint a nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrséget és a mentőket a férj értesítette. Állítása szerint feleségét sérült állapotban találta a lakásban. A rendőröknek először azt mondta, hogy ő támadás ideje alatt azért nem volt otthon, mert őt ismeretlen személyek elrabolták, és csak későn sikerült kiszabadulnia. Ám a nyomozók kérdései során folyamatosan ellentmondásokba keveredett, végül pedig beismerte a tettét.

A házkutatás során előkerült az a tű és a cérna is, amivel a felesége száját összevarrta a férfi. R. Tibor előzetes letartóztatására tett előterjesztést a rendőrség.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla