Mégsem lesz Habony–Kapócs-esküvő

2013.03.20. 14:34
Nem igaz a hír – cáfolta a házasságáról szóló Bors-híradást Facebook-oldalán Kapócs Zsóka.

A lap szerdai számában írt arról, hogy Habony Árpád, Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója állítólag megkérte Kapócs Zsóka színésznő kezét. Az állítás azért számított meglepőnek a politikai bulvár hírek között, mert a pár már többször összeveszett, és a kapcsolat különböző stációi már nagy helyet kaptak a lapokban.

Legutóbb abból is nyilvános üzengetés lett, hogy ki szakított kivel. Habony azt állította, hogy ő szakított, mert a színésznő nem jött ki a kisfiával, Kapócs szerint viszont a kapcsolatnak ő vetett véget, egyszerűen azért, mert nem működött.

A mai hírek megjelenése után néhány órával Kapócs pár sorban kommentálta a házassággal kapcsolatos találgatásokat: „Kedves rég nem látott Barátaim! A mai sajtóhíresztelésekkel ellentétben mondom, hogy nem megyek férjhez, a hír nem igaz! Helyreigazítást fogok kérni mindenkitől, aki ezt állította vagy még ezután fogja állítani! Facebookra csak ezért kényszerültem feljönni! De ha már itt vagyok, nagyon sok puszit küldök nektek! Hiányoztok! TI hiányoztok :-)”