Kiugrott a mozgó vonatból, meghalt

2013.03.25. 10:50 Módosítva: 2013.03.25. 13:34

Meghalt egy tizenhét éves fiatalember, miután kiugrott a Budapestről Szeged felé tartó vonatból, mert útközben valószínűleg elaludt és nem szállt le Kisteleken, közölte a rendőrség.

A baleset szombaton történt, az áldozat a budapesti Nyugati pályaudvaron szállt fel a 19:53-as szegedi IC-re. A vonat körülbelül 21 óra 50 perckor ért Kistelekre, a fiatalember azonban elfelejtett leszállni, ezért a vasútállomástól körülbelül háromszáz méterre kiugrott a mozgó vonatból, és olyan szerencsétlenül esett, hogy belehalt sérüléseibe – mondta el kérdésünkre Szenti Szabolcs, a Csongrád megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A baksi fiú holttestét egy másik vonat utasa vette észre vasárnap délután, ő értesítette a rendőrséget. A helyszíni szemle kizárta, hogy bűncselekmény történt volna.

A síneken feküdt két ember

Egy ismeretlen férfit és egy nőt ütött el egy gyorsvonat vasárnap éjszaka a hajdúhadházi vasútállomás közelében. Mindketten a helyszínen meghaltak. A rendőrség vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény ügyében nyomoz.