Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Többezer lakás napokig lehet melegvíz nélkül

2013.04.02. 16:54

A Széchenyi lakótelepet ellátó gerincvezeték meghibásodása miatt a lakótelepi használati melegvíz szolgáltatást több lakóházban is felfüggesztették - írja a Szoljon.hu.A Széchenyi lakótelepet ellátó gerincvezeték meghibásodása miatt a lakótelepi használati melegvíz szolgáltatást a Győrffy I. 1-7., 2-8., 10-14. sz. és az Orosz Gy. út 2-6., 8-16. sz. épületek kivételével ma 9 órától felfüggesztették - tudták meg Gyuricska Évától, a Szolnok megyei Önkormányzat sajtóreferensétől.

A szolgáltatás kiesés 4722 lakást érint. A szolgáltatás visszakapcsolásának várható időpontját a hiba pontos helyének meghatározása nehézségei és a hibaelhárításhoz szükséges mélyépítő munkák nagyságrendje miatt jelenleg nem tudják meghatározni, azonban előreláthatólag 1-2 napos szolgáltatás kieséssel kell számolni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?