Megtalálták a brit egyetemista holttestét

2013.04.04. 06:34 Módosítva: 2013.04.04. 10:32

Dunaújvárosnál a Duna-parton találták meg annak az angol orvostanhallgatónak a holttestét, aki január 1-jén tűnt el Budapest belvárosában - írja a csütörtöki Bors.

A lap információi szerint Daniel Gliksten holttestét március 20-án találták meg, az igazságügyi orvosszakértő szerint nem történt gyilkosság.  Bors szerint a fiú önszántából végzett magával, halálát fulladás okozta.

Németh-Kész Mónika Fejér megyei rendőrszóvivő azt közölte: a haláleset körülményeit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. A cikk szerint a rendőrség még a héten kiadja a holttestet a családnak.

A 25 éves angol-svéd állampolgárság férfi az Ötkertből indult hazafelé január elsején, majd nyoma veszett. A térfigyelő kamerák felvételén később annyit lehetett látni, hogy Gliksten 2 óra 6 perc és 2 óra 7 perc között a Lánchíd pesti hídfőjén a járdán halad Buda irányába.

Gliksten tehetős családból származik. A családé a Denham Estate nevű 485 hektáros birtok a suffolki Bury St Edmunds mellett, ahol Európa legnagyobb dámszarvascsordája legel, ritka bárányfajták mellett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport