Jenő
-3 °C
6 °C

Munka közben fogták el az autótolvajokat

2013.04.04. 11:54 Módosítva: 2013-04-04 11:54:50

Autótolvajokat fogott el a rendőrség. Két férfi még február 11-én Budapesten a III. kerületi Jendrassik György utcából vitt el egy ott parkoló autót. Szemtanúk által adott információk alapján egyiküket február 22-én egy Pest megyei település elhagyatott részén fogták el. A házkutatáson a nyomozók két másik lopott járművet is találtak. Kiderült, hogy a járművek eltulajdonításával V. Zs. János, valamint B. József is gyanúsíthatók.

Őket a III. és a II. kerületi nyomozók március 22-én Pomázon az Árpád Fejedelem útján fogták el, amint éppen autót törtek föl. A rendőrség erről felvételt is készített. A tolvajoknak a lopásban segítséget nyújtó B. Bélát még aznap, Óbudán fogták el a rendőrök.

A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le. A rendőrség lopás megalapozott gyanúja miatt fogva tartásuk mellett folytat eljárást a 47 éves pomázi B. József  és a 43 éves budapesti V. Zs. János ellen. Szabadlábon védekezhet a 30 éves szentendrei Á. G. József, a 41 éves budapesti B. Béla ellen pedig lakhely elhagyásai tilalmat rendeltek el.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?