Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

A híd közepén hagyta autóját, majd eltűnt

2013.04.05. 10:32 Módosítva: 2013-04-05 10:58:13

Lezárva, égő fényszórókkal találták meg egy kedd éjszaka eltűnt ceglédi férfi Audiját a Petőfi híd közepén, írja a Blikk. Drávucz Adrián egy számítógéppel és negyedmillió forinttal a zsebében indult el otthonról, azóta nem tudják, hol van.

A lap szerint az autógumisként dolgozó harmincöt éves férfi édesanyjával élt Cegléden. Kedden egész este a számítógépe előtt ült, de tizenegykor bejelentette, hogy a számítógépe elromlott, leviszi az autóba, majd azzal a lendülettel el is hajtott otthonról. A férfi édesanyját másnap hajnalban hívták telefonon, hogy a fia autóját megtalálták a Petőfi híd közepén. Csak a férfi iratai voltak benne.

Az eltűnt férfi édesanyja nem tartja valószínűnek, hogy valaki egy számítógéppel és negyedmillió forinttal ugrana a Dunába. A lap úgy tudja, hogy Adrián egy nehéz szakításon van túl, és utoljára a barátnőjét hívta, mielőtt elérhetetlen lett a telefonja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?