Árpád
-2 °C
4 °C

Megnevezték Páva lányának támadóját

2013.04.05. 21:35 Módosítva: 2013-04-05 22:13:36

Közzétette a Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester lányának megtámadásával gyanúsított férfi nevét és fényképét a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este. Az erről szóló hír "Hajtóvadászat!" címmel jelent meg a megyei rendőrség honlapján.

nyz
Fotó: Police.hu

A 23 éves Nyerges Zoltán ellen elfogatóparancsot adtak ki. A férfiről annyit írnak, hogy pécsi lakos, rövidre nyírt haja van.

A közleményben a rendőrség azt kéri: aki a férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a főkapitányság bűnügyi osztályát, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

A pécsi polgármester lányát pénteken hajnalban támadták meg. A 20 éves lányt szexuális zaklatás szándékával támadta meg egy férfi, miközben épp egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé. A lánynak sikerült megvédenie magát, ugyanakkor az arc- és orrcsontja eltört, teste több pontján is zúzódást szenvedett, a ruháit pedig szétszaggatták. Jelenleg kórházban ápolják.

Felmerült az is, hogy több elkövető volt, a rendőrség péntekl délután azonban már közzétette azokat a térfigyelő kamera által készített felvételeket, amelyen a lányt megtámadó férfi látható. A támadó 20-25 év körüli, 160-165 cm magas szakállas, vagy borostás arcú férfi, aki a felvétel idejekor farmert, narancssárga kapucnis pulóvert és bőrdzsekit viselt.

Páva Zsolt az esettel kapcsolatban sajtóközleményt adott ki, amelyben azt írta, bízik benne, hogy „a rendőrség mielőbb kézre keríti az elkövetőt azért, hogy más lányával, gyermekével ne fordulhasson elő ugyanez, ne követhessen el újabb bűncselekményeket az illető”.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?