Erzsébet
1 °C
4 °C

Drótnélküli tévé és hősugárzó buktatta le

2013.04.06. 10:34 Módosítva: 2013-04-06 14:36:34

A siklósi rendőrkapitányság "dolog elleni erőszakkal" kisebb értékre elkövetett lopás miatt indított eljárást egy drávapalkonyai férfi ellen - írja a police.hu. S. Géza a lakásán egy rendőri intézkedés során a rendőröknek szemet szúrt, hogy a férfi házához vezető villanyvezetéket levágták, a házban azonban mégis megy a televízió és a hősugárzó. A rendőrök felszólítására kinyitotta házának villanyóraszekrényét, amiben még villanyóra sem volt, ezért előállították.

A 45 éves férfi kihallgatása során elmondta, hogy házában még tavaly kikötötték az áramot, így a szomszédjában lakó és jelenleg szociális otthonban élő idős asszonytól lopta az áramot úgy, hogy a szomszéd ház padlásán lévő fővezetékre saját kezűleg egy hosszabbítót csatlakoztatott, és annak másik végét a házába vezette.

A rendőrök a helyszínre hívták az áramszolgáltató illetékeseit is, a kár értéke legalább százezer forint.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?