Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mi az a furcsaság az égen?

2013.04.06. 15:43 Módosítva: 2013-04-06 15:43:48

Szombaton eleinte még több helyen esett az eső, napközben viszont északnyugat felől fokozatosan felszakadozott a felhőzet, és néhol átsejlett a felhőkön a Nap. Az Alföldön, északon és a főváros térségében egy összeáramlási vonal mentén még délután is kialakulhatnak záporok, kisebb eső. Időnként élénk lesz a szél, 8-13°C között alakul a hőmérséklet - írja az Időkép.hu.

Távolabbi kilátások

Vasárnap is marad a viszonylag sok felhő, de számottevő csapadék már sehol sem lesz. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a szél. Az évszakhoz képest hűvös idő várható, 10 fok körüli maximumokkal, hajnalban helyenként ismét fagyhat.

DPECS20110109002
Fotó: Kálmándy Ferenc / MTI

Hétfőre száraz idő ígérkezik, néhány órás napsütésre mindenütt számíthatunk, majd délután délnyugat felől újabb felhősödés kezdődik. Hajnalban még gyengén fagyhat is, míg délután 8 és 12°C közé melegszik a levegő.

Kedden és szerdán már több lesz a felhő, kisebb eső, záporok többfelé kialakulhatnak, viszont felmelegedés veszi kezdetét. Időnként megerősödik a szél.