Könyvtáros lett a kulcsi gyilkos

2013.04.07. 11:22

Könyvtárosként dolgozik az elmegyógyintézetben a kulcsi családgyilkossággal gyanúsított H. Csanád Jutas, miután kiengedték a magánzárkából, ahol több hónapot töltött. Orvosai szerint már közösségbe engedhető, így egy több fős cellában él, rendszeresen olvas és tévét is néz - írja a Vasárnapi Blikk.

- A kezelések eredményeként már tiszta a tudata, pontosan tudja, mit tett. Nyugodt, eddig semmiféle összetűzésbe nem keveredett senkivel az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) - mondta a lapnak a férfi ügyvédje, Hortobágyi Tibor.

A lap szerint a négy ember meggyilkolásával vádolt férfi bár az elfogása utáni napokban magabiztosan vallotta a rendőröknek, hogy gyilkosságoknak meg kellett történnie, és nem bánja, amit tett, mára már felmérte a gyilkosságok súlyát. Látogatója eddig nem akadt, sem rokonai sem ismerősei nem mentek be hozzá. Ügye a laps szerint legkorábban ősszel kerülhet a bíróság elé.

A 24 éves H. Csanád Jutast azzal gyanúsítják, hogy egy karddal megölte négy családtagját - az édesapját, a nagyszüleit és a testvérbátyját -, míg az édesanyját, a lánytestvérét és egy közeli rokonát súlyosan megsebesítette a Fejér megyei Kulcson.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport