Taxist vertek az Arany János utcánál?

2013.04.07. 19:32

Az V. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság és súlyos testi sértés miatt vizsgálja ki azt a Podmaniczky téri verekedést, ami vasárnap hajnali órákban történt az Arany János utcai metrómegálló közelében. Sz. Ádám 24 éves és Sz. Péter 21 éves budapesti lakosok bűnügyi őrizetbe kerültek, az ügyben érintett, 59 éves T. Tibor pedig szabadlábon védekezhet.

Egyik olvasónk így írta meg nekünk az esetet: "Nagy balhé volt hajnali kettő körül az Arany János utcai trolimegállónál, a Burger King környékén, állítólag taxisok csaptak össze néhány utassal, lövéseket is lehetett hallani, de valószínű, hogy csak gázfegyver volt. Utána rengeteg rendőrautó ment a helyszínre, az igazoltatás és a helyszínelés több órán át tartott" – írta egy olvasónk.

Az Index állítólagos lövöldözés ügyében külön megkérdezte az ORFK kommunikációs osztályát, de erre már csak az alábbi, rövid választ kaptuk: "A rendőrség a továbbiakban vizsgálja az eset összes körülményét." Megkerestük többek között a Főtaxit és a Tele5 Taxit is, de egyik társaság alkalmazottai sem tudnak az Arany János utcánál hajnalban lezajlott eseményekről.