Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vasvillával, bottal és csúzlival garázdálkodtak

2013.04.07. 09:55

A tiszavasvári rendőrkapitányság felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást J. István 25 éves, T. András 46 éves és egy 15 éves tiszadobi lakos ellen - jelentette a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség. Az elkövetők április 6-án este megjelentek egy tiszadobi lakásnál, majd az ott tartózkodókat korábbi sérelmeik miatt vasvillával, bottal és csúzlival bántalmazták.

A bűncselekményt egy helyi polgárőr észlelte, és próbálta megakadályozni a további bántalmazást, de közben a sáros földön megcsúszott, és térdre esett. Őt is megütötték a gyanúsítottak, és elmenekültek a helyszínről. A tiszavasvári rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, és rövid időn belül elfogták a három garázdát. Az elkövetőket őrizetbe vették.