Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az Országos Roma Önkormányzat is keresi a pécsi polgármester lányának támadóját

2013.04.08. 13:46

Az Országos Roma Önkormányzat csatlakozik a pécsi roma nemzetiségi önkormányzat kezdeményezéséhez, a Páva Zsolt pécsi polgármester lányát megtámadó férfi előkerítését célzó akcióhoz, jelentették be közleményükben. A pécsiek felajánlott százezer forintos nyomravezetői jutalmához pedig újabb százezer forintot kínálnak fel.

Az ORÖ hétfőn levélben kéri képviselőit, hogy mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy a körözött 23 éves Nyerges Zoltán sehol ne érezze magát biztonságban az országban, és a közel 5000 képviselője személyes ügyként kezelje kézre kerítését.

A pécsi polgármester lányát pénteken  hajnalban támadták meg. A 20 éves lányt szexuális zaklatás szándékával támadta meg egy férfi, miközben épp egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé. A lánynak sikerült megvédenie magát, ugyanakkor az arc- és orrcsontja eltört, teste több pontján is zúzódást szenvedett, a ruháit pedig szétszaggatták. Jelenleg kórházban ápolják.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este „Hajtóvadászat!” címmel közzétette a férfi nevét és fényképét a  megyei rendőrség honlapján. Nyerges Zoltánt továbbra is nagy erőkkel keresik a hatóságok. Vasárnap a férfit állítólag látták bemenni egy házba, de a rendőrök nem találták ott, később a környékről négy embert vettek őrizetbe, írja a Bama.hu.