Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A díler alsónadrágjában is drog volt

2013.04.09. 14:34

Hétfőn előzetes letartóztatásba került egy 20 éves kazincbarcikai férfi, T. Martin, akit a rendőrség kábítószerrel visszaéléssel gyanúsít, írja a police.hu. A rendőrök szerint a férfi drogterjesztő, aki szórakozóhelyeken vagy éppen parkolókban árulta a kábítószert.

A férfinál tartott házkutatáskor készpénzt, különféle kábítószereket, telefonokat, valamint a drog csomagolásához és kiméréséhez szükséges eszközöket foglaltak le a rendőrök. Miközben a rendőrök T. Martinnál kutattak, megjelent egy fogyasztó, aki anyagot akart tőle vásárolni. Amikor T. Martint elfogták, nemcsak az autójában, hanem még az alsónadrágjában is találtak a rendőrök kis tasakokba porciózott kábítószert. A kábítószer hatóanyagát és mennyiségét szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.