Cecília
4 °C
6 °C

Tartozott a kocsi árával, szöges léccel verték meg

2013.04.09. 12:02

Önbíráskodás miatt indult büntetőeljárás két zalakomári felnőtt és egy 14 éves gyerek ellen, mert tartozás miatt megverték falubelijüket, akinek az autóját is megrongálták.

Egy zalakomári férfi a családjával a hétvégén az adósság rendezése miatt kereste fel falubeli ismerősét. Az elszámolási vita veszekedéssé fajult, ennek során a családtagok szöges léccel és bottal megütötték a sértettet, autójának hátsó szélvédőjét pedig baltával betörték. A 23 éves férfi a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az egyik gyanúsított a nyomozóknak azt mondta, hogy a helybenhagyott férfi korábban megvett tőlük egy autót, de még tartozott nekik a pénzzel. A nagykanizsai rendőrkapitányság önbíráskodás miatt indított eljárást a 36 éves H. János, a 32 éves B. Ágnes és a 14 éves H. J. E. ellen, akik szabadlábon védekezhetnek az eljárás során.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?