Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cellatársait is terrorizálta Páva lányának feltételezett támadója

2013.04.10. 08:26

Csaknem harminc fegyelmi eljárás indult a börtönben Páva Zsolt lányának feltételezett támadója, Nyerges Zoltán ellen, írja a Blikk. A férfi öt évet ült egy 15 éves lány megerőszakolásáért. A lap szerint a börtönben sorozatos dühkitörései voltak. A Blikknek a férfi egy neve elhallgatását kérő rokona azt mondta: verekedett, akibe csak tudott, belekötött, és olyan dolgokat szerzett be, ami szigorúan tiltott, egyszóval összeférhetetlen volt.

Az utóbbi időben egy pécsi hajléktalanszállón húzta meg magát, innen is rendszeres balhék miatt tiltották végül ki.

A pécsi polgármester 20 éves lányát múlt pénteken  hajnalban támadták meg, amikor egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé. A lánynak a szexuális erőszaktól sikerült megvédenie magát, de arc- és orrcsontja eltört, zúzódásokat szenvedett, a ruháit szétszaggatták. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este „Hajtóvadászat!” címmel közzétette Nyerges Zoltán nevét és fényképét a  megyei rendőrség honlapján. Nyergest azóta nagy erőkkel keresik a hatóságok.