Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kidobták a BMW ablakán a füvet

2013.04.10. 15:44 Módosítva: 2013-04-10 15:45:19

Megpróbálták elrejteni a rendőrök elől a drogot azok a zalaapáti férfiak, akiket április 9-én kora délután Zalacsányon, az Öreghegyen fogtak el - írja a rendőrségi honlap.

A megalapozott gyanú szerint a 23 éves férfi utasával Zalacsány irányából Bókaháza féle közlekedett BMW-jével, amikor a zalaapáti körzeti megbízott ellenőrizni akarta. A sofőr a rendőri jelzésre nem állt meg, hanem gázt adott és továbbhajtott. A rendőrök azonnal a férfiak után indultak, és útközben látták, ahogyan a BMW-ből több kis alumíniumcsomagot dobtak ki az ablakon.

A zalacsányi Öreghegyen igazoltatták a férfiakat, amikor az autóban kábítószert tartalmazó darálót találtak a rendőrök. A 23 éves és a 19 éves fiatalt előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, ahol a kábítószergyorsteszt mindkettőjüknél pozitív értéket mutatott.

Kihallgatása során Ny. Benjámin elmondta, hogy az alufóliába csomagolt kábítószert a zalacsányi benzinkúton, a parkolójában lévő tujafák alatt találta, és két héttel korábban szívott el kábítószert tartalmazó cigarettát. Ny. Szilveszter a rendőröknek úgy nyilatkozott, hogy nem tudott arról, hogy a kocsi hátsó terében kábítószer volt.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószerrel visszaélés miatt indított eljárást Ny. Benjámin és Ny. Szilveszter zalaapáti lakosokkal szemben.