Erzsébet
1 °C
4 °C

Navracsics Tibor őrült sok mindent csinált ma

2013.04.11. 18:41

A csütörtöki hírfolyam nyertese eddig egyértelműen Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes. És fél 7-kor, amikor ezeket a sorokat írjuk, még nincs is vége a napnak.

  • Kezdődött azzal, hogy a European Voice legfrissebb száma lehozta Navracsics cikkét, amelyben  kérdéseit és aggályait Viviane Reding igazságügyi EU-biztos kijelentéseivel kapcsolatban. (A biztos a magyarországi jogbiztonság és az igazságügy függetlensége miatt aggódott.)
  • Néhány órával később Alan Shatter ír igazságügy-miniszter megköszönte Navracsics Tibor garanciavállalását a Tobin-ügyben, azaz: ha az írországi gázoló Magyarországon kezdi el büntetése letöltését, akkor kérelme esetén hamarosan Írországba szállítják.
  • A miniszter ekkor már szűkebb pátriájában, Veszprémben volt, ahol több száz egészséges gyerek sportolt együtt értelmi fogyatékos társaival. "A társadalom érdeke, hogy a fogyatékossággal élő és az egészséges gyerekek között legyen élő kapcsolat, és a tolerancia és az elfogadás már kisgyermekkorban kialakuljon" – mondta a miniszter.
  • Navracsics útja innen a térségben működő olasz vállalkozók fórumára vezetett, ahol elmondta: Fejleszteni kell az Észak-Olaszországba vezető 8-as főutat. Hogy ez nem pusztába kiáltott szó, az is jelzi, hogy Navracsics nyomatékosan hozzátette: "Amiért tenni fogunk".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?