Árpád
-2 °C
3 °C

Tüntetés miatt lezárták a Wesselényi utcát

2013.04.12. 09:53

Péntek reggel lezárták a VII. kerületi Wesselényi utca egyik szakaszát. A lezárás oka egy rendezvény, a forgalmat a rendőrök a Nyár utca felé terelik, közölte az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A Budapesti Közlekedési Központ csütörtöki közleménye szerint a demonstráció reggel nyolctól várhatóan délután kettőig tart a Wesselényi utca Nagy  Diófa utca és a Nyár utca közötti szakaszán. Azt írták, hogy ha a rendőrség lezárja a területet, a 74-es trolibuszok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a Nyár utca, a Károly körút (Astoria M), a Nagy Diófa utca és az Erzsébet körút megállókat. A trolibuszok ideiglenesen a Kertész utcában, a Dohány utca kereszteződése előtt, az Erzsébet körút megállóban állnak meg.

A Wesselényi utcában az HBF Építőipari Kft. károsult alvállalkozói tüntettek a társaság kisebbségi állami tulajdonosa, a Széchenyi Tőkebefektetési Alap irodái előtt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?