Jenő
-2 °C
6 °C

Kölcsönkért egy telefont, hogy feladhassa magát Ny. Zoltán

2013.04.15. 06:19

Egy kisbolt előtt kölcsönkért telefonról hívta a rendőröket, hogy feladja magát Ny. Zsolt, a pécsi polgármester lányát megtámadó férfi tegnap délelőtt, írja a Blikk.

A lap által megkérdezett eladó elmondása szerint a körözött férfi a pécsi Fülemüle utca egyik kisboltjának ajtajából kérte, hogy hívja a rendőröket, mert fel szeretné adni magát. A bolt egyébként egy utcányira van attól a Magyarürögi úttól, amelyet korábban a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ emberei tüzetesen átvizsgáltak.

A boltos elmondta ismerte a férfit, többször is volt vele konfliktusa, amikor az hitelbe akart vásárolni tőle. Ny. Zoltán tegnap nem ment be az üzletbe, csak az ajtóból kérte, hogy hívják a rendőröket, mondta az eladó. A körözött férfi végül egy arra járó, kutyát sétáltató férfi telefonját kérte el. Miután befejezte a telefonálást, a helyszínen várta meg a rendőröket.

A pécsi polgármester 20 éves lányát múlt pénteken  hajnalban támadták meg, amikor egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé. A lánynak a szexuális erőszaktól sikerült megvédenie magát, de arc- és orrcsontja eltört, zúzódásokat szenvedett, a ruháit szétszaggatták.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?