István, Vajk
17 °C
34 °C

Kölcsönkért egy telefont, hogy feladhassa magát Ny. Zoltán

2013.04.15. 06:19

Egy kisbolt előtt kölcsönkért telefonról hívta a rendőröket, hogy feladja magát Ny. Zsolt, a pécsi polgármester lányát megtámadó férfi tegnap délelőtt, írja a Blikk.

A lap által megkérdezett eladó elmondása szerint a körözött férfi a pécsi Fülemüle utca egyik kisboltjának ajtajából kérte, hogy hívja a rendőröket, mert fel szeretné adni magát. A bolt egyébként egy utcányira van attól a Magyarürögi úttól, amelyet korábban a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ emberei tüzetesen átvizsgáltak.

A boltos elmondta ismerte a férfit, többször is volt vele konfliktusa, amikor az hitelbe akart vásárolni tőle. Ny. Zoltán tegnap nem ment be az üzletbe, csak az ajtóból kérte, hogy hívják a rendőröket, mondta az eladó. A körözött férfi végül egy arra járó, kutyát sétáltató férfi telefonját kérte el. Miután befejezte a telefonálást, a helyszínen várta meg a rendőröket.

A pécsi polgármester 20 éves lányát múlt pénteken  hajnalban támadták meg, amikor egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé. A lánynak a szexuális erőszaktól sikerült megvédenie magát, de arc- és orrcsontja eltört, zúzódásokat szenvedett, a ruháit szétszaggatták.