Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Molotov-koktélt dobtak egy üzletre Óbudán

2013.04.15. 12:34

Molotov-koktélt dobtak egy fodrászüzletre az óbudai Lajos utcában vasárnap este 10 óra körül. Az üzletvezető lapunknak elmondta, hogy az első emeletig csaptak a lángok, csak azért nem gyulladt ki teljesen az épület, mert a közös képviselő egy poroltó segítségével gyorsan meg tudta fékezni a lángokat az utcán.

A tűzhöz hat járművel érkezett ki a rendőrség, a tűzoltóság és a katasztrófavédelem.

Az üzletvezető szerint a támadás előtt egy nappal betörték a bolt üvegét, és ismeretlen férfiak zaklatták a bolt dolgozóit. A háttérben azt sejti, hogy férjét egy 500 millió forintos elszámolási vita miatt már többször megfenyegették.

A DVD-gyártási és -értékesítési piaci elszámolási vitában információink szerint nyomoz a rendőrség a férfi feljelentése alapján. Az ügyben az egyik legnagyobb magyarországi DVD-forgalmazó cég is érintett.

Frissítés:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága rongálás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, tájékoztatta lapunkat a rendőrség sajtóosztálya.

Az adatok szerint az elkövető 2013. április 14-én az esti órákban a Budapest III., Lajos utca egyik üzlethelyiségének ajtajára egy gyúlékony anyagot tartalmazó műanyag flakon dobott. Anyagi kár megállapítása folyamatban van.