Judit
2 °C
7 °C

Közveszélyt okozott a fémtolvaj

2013.04.16. 21:51

A törökszentmiklósi rendőrkapitányság ügyeletére kedden bejelentés érkezett arról, hogy a Kisfaludy úton egy lakatlan ház utcán lévő gázvezetékét megrongálta valaki, és emiatt szivárogni kezdett a gáz, írja a police.hu.

A rendőrök lezárták az érintett útszakaszt, és 24 lakóházból 45 embert kértek meg arra, hogy ideiglenesen hagyják el az otthonukat. A szivárgást rövid időn belül megszüntették a gázszolgálatató munkatársai, és még délelőtt visszamehettek házaikba a lakók. A rendőrség közveszélyokozás miatt indított eljárást.

A helyi rendőrök az egyik közeli fémátvevő telepen megtalálták az ellopott rézcső darabot és csapot. Nem sokkal később elfogták, majd őrizetbe vették a 20 éves, törökszentmiklósi C. Istvánt, aki a rendőrség szerint megalapozottan gyanúsíható. Társát egyelőre keresik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?