Saját háza fala dőlt rá, szörnyethalt

2013.04.18. 19:38

Szörnyethalt csütörtökön délután egy csanádpalotai férfi, saját házának fala dőlt rá - számolt be a Délmagyar.hu. Egyedül kezdett neki a romos épület bontásának, az ismerősei már csak a holttestét találták meg.

Megbeszélték, hogy szombaton bontanak, de mégis csak nekiállt egyedül - mesélte Lestyán János csütörtök délután azelőtt a csanádpalotai ház előtt, ahol délután megtalálta albérlője holttestét. Délután ő maga nézett utána, hogy vajon hol lehet B. István. Elindult az 50 éves férfi romos, Nap utcai házához. Ott már csak a holttestét találta. Átszaladt a szomszédba segítséget kérni és értesítették a rendőrséget.

A férfit délben még a helyi boltban látták, feltehetőleg onnan indult el a házához, azért, hogy a bontott téglából pénzhez jusson. István egy hete lakott albérletben Jánosnál. Két 20 év körüli gyermeke van, de úgy tudjuk, nem ápolt jó kapcsolatot velük. A baleset helyszínére, az ilyenkor szokásos eljárás szerint a makói tűzoltóság, a mentők és a rendőrség is kiérkezett ma délután.