Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kirúgták a meztelen nőket hajtó angolokat

2013.04.23. 10:31
Egy félmeztelen nő buktatott le egy csoport házirendszegő bulituristát az egyik budai sportközpontban. A britek számára focira bérelték ki a MOM egyik fedett pályáját, de a külföldi társaság labda helyett nőket hajkurászott.

Azonnal elküldtek egy brit legénybúcsús csoportot a MOM Sportközpontból, amikor kiderült, hogy az előre bejelentettől eltérő programon vettek részt az intézmény egyik fedett futballpályáján.

Váczi János, a XII. kerület alpolgármestere blogjában számolt be arról, hogy az utazási irodaként bejelentkező cég angol vendégei számára bérelte ki a műfüves focipályát. Váczi szerint azonban a vendégek nem a labdát, hanem a pályán megjelenő meztelen nőket kezdték el kergetni.

A MOM Sportközpont megerősítette az incidens megtörténtét. Elmondásuk szerint a Stag's Emporium nevű cég sportrendezvény céljából bérelte ki a pályát. Az egyeztetésnél elmondták, hogy angol vendégeik lesznek, akik a focizásból mennek majd egy legénybúcsúra. A sportközpont munkatársa jelezte, hogy csak olyan rendezvényt és viselkedést tolerálnak, amely a házirendet nem sérti, ezért a félreértések elkerülése végett el is küldték a házirendet.

Szombat délután azonban a sportközpont munkatársai arra lettek figyelmesek, hogy egy félmeztelen nő jön ki a focipálya melletti parkolóba, mint később kiderült azért, mert melege volt. Ezt követően a házirendet megsértő társaságot rövid úton kitették a létesítményből.

Ez egy igazi budai, családi sportlétesítmény, ezért is érthetetlen, hogy ilyen felelőtlenül viselkedik egy rendezvényszervező – mondta Buranits Ildikó az üzemeltetést végző Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. igazgatója. Szombaton rengetegen vannak a szomszédos uszodában, sokan családdal, gyerekekkel látogatják az intézményt. Buranits Ildikó elmondta, hogy hétfőn rendőrségi feljelentést is tettek az ügyben.

Kerestük a legénybúcsút szervező Stag Emporium nevű céget is, de nem kívántak nyilatkozni.