Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kábellopás történt két HÉV-vonalon is

2013.04.25. 17:22

Csütörtökön két HÉV-vonalon is kábellopás történt. A H6-os HÉV vonalán egyszerre két helyen, a Szigetmajor megállónál illetve a Timót utcai megállónál is vittek a kábelekből, derül ki a BKK közleményéből.

A H6-os HÉV mellett a H7-es HÉV vonalán is történt rongálás és lopás. A Kvassay gépháznál megrongáltak két elektromos szekrényt, illetve elloptak 70 méter kábelt. A két lopás és rongálás okozta kár összesen több, mint másfél millió forint.

A tolvajok elfogása érdekében Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója, és Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója nyomravezetői díjat ajánlott fel mindazoknak, akik érdemi információkkal tudnak szolgálni: 250 ezer forintot azoknak, akik az elkövető személyével kapcsolatban tudnak használható információt mondani, illetve 500 ezer forinttal honorálják azok segítségét, akik olyan felvásárlói helyekről adnak használható adatokat, amelyek az eredetükről való megbizonyosodás nélkül is átveszik a rézvezetékeket.