Rogán táskáját 80 ezerért hirdetik az interneten

2013.04.25. 07:08 Módosítva: 2013.04.25. 07:42

Megelégelte az őt ért támadásokat és karikatúrákat Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, ezért megválik márkás táskájától - számol be a Blikk. A politikust évekkel ezelőtt fotóztak le a parlamentben egy Louis Vuitton hátizsákkal, azóta számtalan internetes mém született a témában. Rogán a Blikknek elárulta, hogy az egyik aukciós internetes portálon most elárverezi a táskát. A Louis Vuitton táskát 80 ezer forintért hirdette meg a felesége, a pénzt egy belvárosi asszonynak adja, akit kilakoltatás fenyeget.

"Még 2009-ben az interneten vettem a táskát. Az árára nem emlékszem, a feleségem, Cecília 80 ezer forintért hirdette most meg" - nyilatkozta a politikus a lapnak. Rogán reméli, hogy minél többt kap érte, mert a pénzt egy gyermekét egyedül nevelő V. kerületi édesanyának kívánja adni, aki sok százezres tartozást halmozott fel és kilakoltatás fenyegeti.

A Louis Vuitton hátitáska a divatmárka internetes boltjában 1840 dollárba (körülbelül 420 ezer forintba) kerül, de az aukciós oldalakon a valódi, vagy annak tűnő darabokat ennek feléért, harmadáért kínálják - írja a Blikk.

A "RoganCecilia" felhasználó által a Vaterán meghirdetett táskát a megadott adatok szerint személyesen is át tudja venni, aki élőben szeretne találkozni a politikus feleségével, a kényelmesebbek pedig annak örülhetnek, hogy nincs szállítási költség. Érdekesség, hogy a termékleírás szerint a már évekkel korábbi fotókon is szereplő barna, bőrből készült uniszex táska keveset használt állapotban kerül licitre.

Nemrég az Index arról érdeklődött többek között Rogán Antalnál, mennyibe került a karórája. A politikus válaszában Bajnai Gordonéktól indult lejáratókampányt emlegetett.

Kell-e luxusóra a képviselőknek?