Judit
3 °C
7 °C

Rogán táskáját 80 ezerért hirdetik az interneten

2013.04.25. 07:08 Módosítva: 2013-04-25 07:42:37

Megelégelte az őt ért támadásokat és karikatúrákat Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, ezért megválik márkás táskájától - számol be a Blikk. A politikust évekkel ezelőtt fotóztak le a parlamentben egy Louis Vuitton hátizsákkal, azóta számtalan internetes mém született a témában. Rogán a Blikknek elárulta, hogy az egyik aukciós internetes portálon most elárverezi a táskát. A Louis Vuitton táskát 80 ezer forintért hirdette meg a felesége, a pénzt egy belvárosi asszonynak adja, akit kilakoltatás fenyeget.

"Még 2009-ben az interneten vettem a táskát. Az árára nem emlékszem, a feleségem, Cecília 80 ezer forintért hirdette most meg" - nyilatkozta a politikus a lapnak. Rogán reméli, hogy minél többt kap érte, mert a pénzt egy gyermekét egyedül nevelő V. kerületi édesanyának kívánja adni, aki sok százezres tartozást halmozott fel és kilakoltatás fenyegeti.

A Louis Vuitton hátitáska a divatmárka internetes boltjában 1840 dollárba (körülbelül 420 ezer forintba) kerül, de az aukciós oldalakon a valódi, vagy annak tűnő darabokat ennek feléért, harmadáért kínálják - írja a Blikk.

A "RoganCecilia" felhasználó által a Vaterán meghirdetett táskát a megadott adatok szerint személyesen is át tudja venni, aki élőben szeretne találkozni a politikus feleségével, a kényelmesebbek pedig annak örülhetnek, hogy nincs szállítási költség. Érdekesség, hogy a termékleírás szerint a már évekkel korábbi fotókon is szereplő barna, bőrből készült uniszex táska keveset használt állapotban kerül licitre.

Nemrég az Index arról érdeklődött többek között Rogán Antalnál, mennyibe került a karórája. A politikus válaszában Bajnai Gordonéktól indult lejáratókampányt emlegetett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?