Natália
1 °C
7 °C

Újra beszakadt az út Szentendrén

2013.04.25. 13:40

Újra beszakadt az út Szentendrén, ezúttal a Dunakorzónál – erősítette meg a Szentendrei Városi Szolgáltató Zrt. A lyuk alatt szobányi üreget találtak a szakemberek, a javítást megkezdték. A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. szentendrei fenntartási üzemvezetője szerint valószínűleg egy szennyvízvezetékhez tartozó akna lyukadt ki, és mosta ki a talajt az út alatt, ami most beszakadt. Baleset vagy személyi sérülés nem történt, a Dunakorzó Rév utcai szakaszát lezárták, még tart a feltárás. Elképzelhető, hogy a vezetékek egy részét újra kell majd építeni.

Márciusban egy szentendrei iskola előtt parkoló autó alatt szakadt be az útburkolat, akkor egy négyméteres üreget találtak. Az autón kívül egy villanyoszlop is métereket zuhant. Szakértők szerint korábban is történt már hasonló eset Szentendrén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?