Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fegyveres rablót keresnek a rendőrök

2013.04.26. 12:16 Módosítva: 2013-04-26 12:19:16
Balatoni Antal
Balatoni Antal
Fotó: Police.hu

Fegyveres rablót keres a Veszprém megyei rendőrség. Társát már elfogták, és kiderült, hogy egy korábbi rablást is ők követhettek el.

A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy csütörtökön, nem sokkal éjfél előtt ki akarták rabolni a Sümeg-Csabrendeki úton lévő autóbusz-töltőállomáson megtámadták a busztársaság egyik alkalmazottját és ki akarták rabolni, mondta Kómár Viktória a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A sümegi rendőrőrs járőrei nem sokkal a rablás kísérlete után, Sümeg és Nyirád között elfogtak, majd előállítottak egy 18 éves nyirádi lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy április 5-én kirabolt egy veszprémi benzinkutat.
A menekülő férfi fegyverrel rendelkezik, ezért a rendőrség azt kéri, hogy aki a 20 éves ajkai férfi hollétéről tudomással bír, ne kísérelje meg elfogni, visszatartani, hanem azonnal értesítse a rendőrséget a 107-es, 112-es telefonszámon, vagy a főkapitányság ügyeletén, a 88/428-022-es számon. Állandóan hívható zöld szám: 06-80/949-149.